Tuesday, February 1, 2011

farewell 'el nino',welcome luis and carrol!



gua xda ape nak cakap sangat.ye,gua memang sedih lepas owen,si torres pula terkulai dengan sogokan duit oleh kelab kaya dan akhirnya membuat keputusan yang gua boleh cakap agak kasar bagi penyokong-penyokong beliau.apa-apa pun,gua nak ucap tahniah sebab berjaya memberi peluang bagi orang-orang macam gua terhibur dengan aksi tangkas lu menjaringkan gol dan harapan pada kelab LIVERPOOL ni.lu hilang,bukan maksud xda sapa dapat ambik jersey 9 lu..





well now hello LIVERPOOL number 9,Andrew Thomas "Andy" Carroll and number 7,Luis Alberto Suárez Díaz.

*gua liverpool,gua ok!

Monday, January 31, 2011

shit happens!

pagi2 gua da kena tempuh dingin pagi hujan mencurah renyai.pagi ni juga sebuah lori ada buat sikit hal dengan gua.secara tepat,melibatkan kereta gua juga.bawa batu,tapi xreti nak tutup kasi tak meleleh.sikit punya cantik seketul batu landing dekat cerpin depan kereta gua.pomm!!retak.dengan kereta penuh lumpur gua gagahkan juga pemanduan gua yang berhemah dengan hati dan jiwa yang separa barai.apa pasal gua xelak?macam mana gua nak elak,ilmu elak batu pakcik xajar lagi.huuu

*gua rela malang berbau,sekurang-kurangya,gua dapat agak benda busuk nak jadi!

----------------
Now playing: Aerosmith - Cryin'
via FoxyTunes

Saturday, January 22, 2011

first win for king kenny!!

ini malam gua ok.sudah lame gua xtengok pool punye game.hari nih tergerak hati,so siap-siap,pegi maple dan voila!3mata penuh dan 3 gol.gua kental dan gua harap panas berpanjangan,yoo!

Wednesday, January 19, 2011

padu

"Apa macam lu punya bangsa mahu maju?
Lu punya nasi lu makan, dia punya nasi dia makan, apa salah kalau makan sama-sama?

Ditujukan dengan padu kepada orang yang dalam hati ada sikit kotor macam daki pusat.sekian

----------------
Now playing: A Perfect Circle - Weak And Powerless
via FoxyTunes

Tuesday, January 18, 2011

semangat

tadi time gua dalam perjalanan..perjalanan pulang ke tempat asal,gua ada sedikt pelik.xdela pelik sangat pun.benda nih gua da perasan lama da.lame xlame sangat.gua toleh kiri,gua nampak,toleh kanan pun nampak.aik?pandang depan pun nampak juga?ape yang gua nampak?ni ha..kat bawah ni
amacam?stylo x?kalian jangan pulak pikir yang aku nampak baju ni berjalan.idak ler yob.gua rata-rata orang pakai jersey HARIMAU MALAYA ni. da semakin femes.hampir sama femesnye dengan jersey LIVERPOOL a.k.a kelab paling hebat dalam sejarah.mana-mana gua pergi,mesti ada sorang dua yang pakai.dari bapak budak,budak-budak,bayi,budak kolej ataupun buruh binaan.fuhh,xsia-sia menang piala suzuki hari tu.gua dapat lihat kat sini,kita bukan saja menang piala,tapi memenangi kembali semangat bola sepak yang da lame gua xnampak.gua tau r benda ni da basi tapi peduli ape gua?haha.satu jela gua harap,jangan sokong sekerat jalan je.bila kat atas,melambung-lambung puji,puja.bila turun menjunam,lu orang berdebat sapa yang paling gah mengutuk kejatuhan diorang.gua ni xdala nak cakap yang gua ni jenis yang macam tu.idak ler pulak jenis fanatik.gua jersey pun xde beb!pasal da habis,haritu gua cari.jangan cakap gua xcuba!ahh,cakap banyak xguna.gua harap lu orang support,support betul-betul.bila lagi nak tengok malam minggu kumpul ramai-ramai kat maple tengok match n9 vs selangor,kelantan vs perak ataupun felda united vs harimau muda a?player-player bukan ssetakat pandai menggayakan rambut di atas padang sahaja,tapi penyudah setaraf epl.xpercaya?tanye safee sali



----------------
Now playing: Pink Floyd - 04 - The Great Gig In The Sky
via FoxyTunes



Sunday, January 16, 2011

besi

gua nak citer sket.sebelah umah gua ade 2 buah longkang.ade besi penghadang untuk longkang tuu.fungsinye klu kalian nak tau adalah untuk halang budak2 or bapak budak jatuh tersembam kat dlm longkang 2.jaring penutup tu besi.diulangi,besi.besi nih klu jual kat besi buruk mmg dpt duit.besi + curi = duit!tmn gua nih da la rmi bdk2 kecik.yg maen beskal,dgn beskal.yg maen lyng2,maen kejar2 lg.kot telajak,mmg kedalam la jwbnye.fuhh.jap tarik nafas lagi.fuhh2.lps nih besi ape lg yg korang nak rembat?dasar orang besi!jgn sampai lu org rembat besi pgr umh gua plak.!

----------------
Now playing: Metallica - Iron Man (Black Sabbath cover)
via FoxyTunes

Saturday, January 15, 2011

makan

makan nasi dulu agaknye bru timbul ilham nak menulis.dah xupdate status kat fb pula.cni bru stylo.keh3.selamat menjamah nasi

----------------
Now playing: Metallica - Until It Sleeps (S&M)
via FoxyTunes